Izjava o zasebnosti

Lastnica spletne strani je Mateja Fi.

Mateja Fi je kot Mateja Ficko v razvid samozaposlenih v kulturi kot pedagoginja in pevka vpisana 1. 11. 2013.

 

Vse vsebine, besedila, fotografije, grafike … na strani www.matejafi.si so last Mateje Fi. Razen, če ni navedeno drugače. Vsebin, besedil in fotografij ni dovoljeno reproducirati, kopirati ali razmnoževati, brez avtoričinega védenja.

Tehnično je spletno stran www.matejafi.si izdelal Gregor Šaronja, s.p, Spletna identiteta  Spletna identiteta

 

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Naročnik (elektronskih sporočil s strani Mateje Fi ali dogodkov in dejavnosti (delavnic, izobraževanj, ur petja, nastopov …)) dovoljuje, da podjetje Mateja Ficko, samozaposlena v kulturi, pedagoginja in pevka, vzpostavi, vodi, vzdržuje in upravlja s pridobljenimi osebnimi podatki. Podatke, ki jih posredujete na tej spletni strani, zbiramo izključno za interne potrebe ali izvedbo naročila. Zavezujemo se, da bomo s podatki ravnali v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov ter da bomo vse podatke uporabljali izključno za lastno evidenco in jih v nobenem primeru ne bomo posredovali tretji osebi. Več o varovanju osebnih podatkov, si preberite na zavihku Varovanje osebnih podatkov.

 

Objavljeni materiali spletnega mesta

Lastnica in avtorica vseh objavljenih vsebin, besedil, obdelanih fotografij in grafik na strani www.matejafi.si je Mateja Fi.